"Una estranya llei natural ens priva, mal ens pesi, d'enterrar-nos vius"

El dia 3 de juny de 1844, un bot amb catorze homes es dirigeix a un petit illot volcànic davant la costa d’Islàndia per caçar els darrers exemplars d’una espècie que es troba al llindar de l’extinció. Anys més tard, és en aquesta mateixa costa on un altre home és a punt d’enllestir un encàrrec singular de conseqüències inesperades.

Viatge a l'illa dels pingüins és una novel·la editada per Voliana Edicions el 2013

ISBN: 978-84-940715-2-2 Preu: 17 euros Pes: 478 g Mides: 21 x 15 cm

M'agradaria tafanejar les...

Premi Liberisliber 2013

4 d'octubre 2013 a Besalú: Voliana Edicions ha guanyat el premi Liberisliber 2013 bo i presentant el llibre  "Viatge a l'illa dels pingüins"

D'altra banda el Premi Liberisliber Xic 2013, ha estat per  "La Lola Vola i altres històries horripilants" d'Ed. Takatuka, d'en Wilfried von Bredow (autor), Anna Soler Horta (traductor), Anke Kuhl (il·lustrador).


El jura n'ha destacat: 'els aspectes més remarcables de “Viatge a l’illa dels pingüins” són la passió i la diversitat. La passió que mou els personatges (passions tan humanes que són inexcusables: la passió per conèixer, per saber, per decidir el propi destí) i també la passió que l’autor sent pel planeta i els seus misteris (una passió hereva de les novel·les d’aventures del dinou i que s’encomana al lector, qui resta absort davant l’inesgotable meravella que és la terra)'. (vegeu http://www.elgarrotxi.cat/29597)