"Una estranya llei natural ens priva, mal ens pesi, d'enterrar-nos vius"

El dia 3 de juny de 1844, un bot amb catorze homes es dirigeix a un petit illot volcànic davant la costa d’Islàndia per caçar els darrers exemplars d’una espècie que es troba al llindar de l’extinció. Anys més tard, és en aquesta mateixa costa on un altre home és a punt d’enllestir un encàrrec singular de conseqüències inesperades.

Viatge a l'illa dels pingüins és una novel·la editada per Voliana Edicions el 2013

ISBN: 978-84-940715-2-2 Preu: 17 euros Pes: 478 g Mides: 21 x 15 cm

M'agradaria tafanejar les...

Recomanació al diari Ara

Recomanació de lectura estiuenca de 'Viatge a l'illa dels pingüins' al suplement Arallegim del diari Ara (dissabte 13 de juliol de 2013).

Lluís Anton Baulenas a 'L'estiu, totta cuca lectura viu' diu:

A LA MALETA, PINYOL, GASULL I BARRY

I ara, tres recomanacions, tres, de llibres de gent valenta, bona, fets per editorials valentes i bones. Tres llibres que no necessiten piles per funcionar i que aguanten el mar i la muntanya: Ningú no mor , de l'igualadí Joan Pinyol (Onada), un thriller ben travat, amb misteri i assassinats, situat en un institut de secundària; Viatge a l'illa dels Pingüins , de Bernat Gasull (Voliana), llibre d'aventures, a cavall entre els Pirineus i Islàndia, emocionant recorregut que parla d'extincions (la dels pingüins, la de l'ànima de les persones), i, finalment, A la banda de Canaan (Edicions de 1984), de l'escriptor i dramaturg irlandès Sebastian Barry (traduït per Yannick Garcia), un relat èpic de la diàspora irlandesa, prou conegut però sempre nou gràcies a la recreació de les històries singulars, cadascuna un relat en ella mateixa.

http://www.ara.cat/premium/llegim/lestiu-tota-cuca-lectora-viu_0_955104527.html

A la foto la Viola d'aigua, protagonista d'un dels capítols, una de les plantes carnívores de casa nostra.